Hungarian

A Simcha Maker a tökéletes megoldás azok számára, akik Izraelben szeretnék megvalósítani álmaik ünnepségét. Legyen szó akár esküvőről, Bar vagy Bat Mitzvaról, vagy bármilyen más örömteli eseményről.

Hála tapasztalatunknak és kiterjed személyes és szakmai kapcsolatainknak időt, pénzt és sok fáradtságot tudunk megspórolni Önnek.

A Simcha Maker teljeskörű rendezvényszervezést vállal, de nem csak a rendezvény napján, hanem akár az egész, Izraelben töltött időre. Az alapító, Adi Porat-Tavor és csapata figyelmesen meghallgatják elképzeléseit az álomrendezvényről és kreatív ötletekkel valósítják meg azt.

A Simcha Maker garantálja a feledhetetlen élményt, melynek során a rendezvény minden apró részletét koordinálja az ország legjobb szakembereivel és szállítóival. A rendkívüli odafigyeléssel válogatott csapat az ország legjobb fényképészeiből, fodrászaiból, sminkmestereiből, zenészeiből, Dj-iből, világosítóiból, virágkötőiből és idegenvezetőiből áll.

A Simcha Maker az ügyféllel szorosan együttműködve, lépésről lépésre vezeti végig a szervezés folyamatát, hogy a nagy nap Izraelben pontosan olyan legyen, mint ahogy azt megálmodta.

A Simcha Maker megszervezi az ügyfél igényeinek mindenben megfelelő személyre szabott körútját Izraelben, az ügyfél anyanyelvén beszélő képzett idegenvezetővel. Legyen szó akár Jeruzsálem óvárosáról, vagy delfinekkel való úszkálásról Eilaton, gyalogtúráról a Negevben vagy Masada megmászásáról, Galilban való kirándulásról, vagy a Golán fennsíkon való pihenésről, fürdőben való kikapcsolódásról, vacsoráról Tel Avivban vagy a Holt-tengeren való lebegésről – mi mindent megszervezünk

Ügyintézőnk angolul beszél.